All systems are operational

About This Site

Dit is de status pagina van DigiWorks. Hier plaatsen wij alle storingen en werkzaamheden aan diensten die wij leveren.

Active Incidents

Friday 14 June 2024

REACH - Kubus - Coligo Storing telefonie Enreach

Op dit moment is er vermoedelijk een storing bij Enreach.

https://allestoringen.nl/storing/enreach/

Meer informatie op de Enreach status pagina: https://status.enreach.nl/

  • 10:40 14-6-2024 We kunnen u meedelen dat het problem op ons platform is opgelost en dat de normale service is hersteld. Door een toename van verkeer op een van onze interconnects die last had van buitensporige toename van verkeer vanuit een externe leverancier. Onze engineers hebben samen met deze hard gewerkt om de problemen op te lossen en om de verkeersstroom onder controle te brengen waardoor de dienstverlening weer stabiel is. Wij houden de situatie nog even nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat er geen verdere problemen zijn, en we stellen uw geduld en begrip gedurende deze tijd op prijs.

  • 10:15 1-6-2024 Onze engineers hebben de oorzaak van de problemen op ons platform gevonden. We zijn in contact met onze leveranciers voor een gepaste oplossing. We verwachten u rond 11:00 te voorzien van een update. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

  • 9:40 14-6-2024 Op dit moment hebben wij aanwijzingen dat er sprake is van een degradatie van de kwaliteit van onze diensten. Wij onderzoeken dit met het grootste belang en voorzien u rond 10:30 van een nieuwe update. Er is geen workaround beschikbaar.

  • Past Incidents